sâmbătă, 1 ianuarie 2011

bratara - vinduta


Bratara din margele din fimo (polymer clay), facute de mine. Lungimea bratarii este de 21,5cm, pretul 10 lei.

brosa vintage - vinduta


O brosa veche sculptata in os, in forma de frunza, culoarea alb spre crem. Dimensiuni 50x55mm, pret 15 lei.

brosa


Brosa metalica, din colectia mea de "vechituri". E un fel de copacul vietii, pare sa fie insemnul unui club. Dimensiunile sunt 26x26mm, pret 15 lei.

colier bleo

Colier bleo, din margele diverse, pietre semipretioase, probabil aventurin, lungimea 50 cm. Se poate purta rasucit sau nu. curand vor fi si cercei asortati. 30 lei

Piatra recomandata pentru:
ZODIILE:
Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta
LUNA DE NASTERE: August

efecteLE asupra purtatorului:
Este o piatra: a norocului, a sperantei
Protejeaza: impotriva energiilor negative, impotriva "vampirilor energetici"
Stimuleaza: capacitatile mentale, perceptia, creativitatea, independenta, spiritul conducator, talentele creatoare, motivatia, curajul, decizia, calitatile de lider, vointa, actiunea, imaginatia, spiritul de independenta
Confera: echilibru, pace, inspiratie, energie, prosperitate, succes, noroc la jocuri de noroc, calitati de lider
Scade: frica, depresia, anxietatea, indecizia, emotivitatea, absorbtia energiei purtatorului de catre o alta persoana (puternic scut energetic)
Ajuta in: luarea deciziilor in momente critice, in momentele de tranzitie in cariera, la gasirea solutiilor si alternativelor noi, la exprimarea mai usoara a emotiilor, in perioade de mare durere sufleteasca
Recomandata pentru: conducatori, consilieri
Bun si pentru animale

Sanatate: Puternic rol curativ, fortifica organismul. Bun pentru plamani, inima, sistemul urogenital, ochi, piele, musculatura, circulatie sangvina. Induce somnul, scade febra, inflamatiile, migrenele, stresul, presiunea arteriala. Mareste acuitatea vazului. Ajuta la dezintoxicare de toxine, medicamente, droguri, alcool. Asezat in cada de baie, se spune ca are efecte vindecatoare.


bun gasit in noul an!

Sper sa fie un an linistit. Sper sa trecem usor prin el. Sper sa fie bine.

marți, 28 decembrie 2010

intermezzo abstract

cadou intirziat


A trecut Craciunul, dar sintem inca in celebra luna a cadourilor, nu-i asa?
Deci asta e ce trebuie sa primeasca Iulia de la mine. Este asteptata sa-si ridice cadoul de la domiciliul unde salasuiesc.
In mijloc e un magnet de frigider.Restul, medalie de fotograf si citeva maruntele printre care si trandafiri, care sper ca-i mai plac!