vineri, 13 iulie 2012

solare

Culori solare, de vara, de vacanta, de bucurat ochii si sufletul. Pandantive din fimo (polymer clay), unicat. Cel din dreapta este rezervat. Cel din stinga, are mici imperfectiuni voite, care sugereaza piatra naturala. 12 lei. Se pot face si cercei si inel asortati.

miercuri, 11 iulie 2012

o bratara - vindut


Intotdeauna mi-au placut bratarile si, de cind m-am apucat de bijutereala, mi-am tot propus sa-mi fac una bogata, vesela si eleganta in acelasi timp, usor de asortat la absolut orice. Dupa mine, bratara este speciala, inobileaza incheietura, mai ales daca este fina. Imi place sa port mai multe bratari, care sa clincaneasca discret :) Mi se par extrem de feminine si port aproappe intotdeauna cel putin o bratara. Vara este sezonul in care bratarile se pot pune in evidenta cel mai bine si asorta cu rochite diafane.
Asadar, am facut bratara asta pentru mine, dar daca cineva si-o doreste, nu-i bai, ca abia astept sa mai mestersc una asemanatoare, dar nu identica, stiti deja asta.
Toate margelele sint semipretioase, le iubesc si as sta sa ma uit mereu la ele...dar n-am timp :)))
45 lei.

vara




marți, 10 iulie 2012

red&pink - vindut

 O bratara vesela,cu margele de tot felul roz si rosii, la dorinta unei domnisoare. Am avut indoieli in privinta combinatiei de culori, dar la sfirsit m-am indragostit de bratara asta atit de optimista. Unicat - 20 lei

vintage look - vindut

Turcoaz, o culoare atit pentru blonde, cit si pentru brune. Dar, cel mai mult imi place cum se asorteaza cu parul roscat, de la deschis pina la inchis. Elementele metalice sint de culoarea bronzului si confera bijuteriei un aer de epoca. Unicat - 10 lei

mierea zilelor

Cercei cu margele galbene "ochi de pisica", pe baze metalice de culoarea bronzului. Unicat - 10 lei.

zodii - taur (comanda)

Pentru zodia taur, o bratara cu pietre roz si vernil, culori recomandate si carneol, jad, jasp rosu ca pietre semipretioase recomandate. Unicat - 20 lei.
O eventuala alta bratara, nu va mai arata la fel.

3

Inele cu margea din piatra semipretioasa. 10 lei/bucata.

duminică, 8 iulie 2012