vineri, 15 iunie 2012

inel cu mac batut - indisponibil

Mac textil, pe baza metalica argintie, reglabila. Nu-i asa ca e superb? Doar l-am facut eu :)

miercuri, 13 iunie 2012

reclama, pe bune!

Tinara mea prietena Iulia, si colega de diverse hobby-uri, s-a apucat de sapunuri home made. Sau home handmade :) Am primit cadou 3, unul il folosesc si-mi place, e parfumat discret, dar simt si mirosul specific al sapunului de casa, ceea ce ma incinta si-mi rascoleste amintirile din copilarie. Al 2-lea sta pe pervazul geamului de la baie, sa se mai usuce, asa sint indicatiile. Al 3-lea, e o bombita de baie, inca n-am apucat sa fac baie :))), fac dus si folosesc sapunul nr.1, e mai rapid si mai eficient pe caldurile astea.

Ce sa zic, chiar imi place treaba asta cu sapunurile home made vs sapunuri din comert, pline de chimicale, parfumate cu substante care fac alergii uneori. Eu aveam o problema cu Rexona, imi ieseau bubite cind il foloseam. Acum m-am intors la sapunurile romanesti si, mai recent, cum am declarat deja in alta parte, sint fan al celor cit mai naturale.

marți, 12 iunie 2012

oranj - colectia LA MARE


Bratara si cercei pe memory wire, cu margelute miiiiiiici si foarte miiiiiiiici. Ce nume dragut, memory wire, eu si vad o gramada de amintiri insirate pe o sirma, nu neaparat circulara, poate fi si free form :)))
Cred ca deja v-ati dat seama ca am o fixa, inca una, ca sa fiu exacta, marea. Pe care nu stiu cind si daca o s-o revad. Mi-e si frica intr-un fel, pentru ca stiu ca locurile de altadata, pline de, da, de MEMORIES, nu mai sint la fel. Mai exista faleza de la Eforie Nord, sau a plecat la vale de tot? Ca plaja era foarte ingustata, acum ceva ani. Mamaia, care nu mi-a placut prea mult niciodata, cum o mai fi? Era perla litoralului! Daca o sa indraznesc sa intreprind o calatorie atit de lunga (pentru mine), tot la o gazda as sta, cu gradina, cu vecini zgomotosi, care vin noptea tirziu de la bar. Dar...unde-s barurile de altadata, unde e VRAJA MARII, de pe plaja din Eforie Nord. Am uitat cum se chema...parca Ruinele romane? Ceva de genul, aveam 16 ani, acolo i-am serbat :)
Eforia, unde am stat in aceeasi camera cu Marlena, in vila 1 Mai, vizavi de complex, Marlena care urma sa fie sotia lui Arsinel :)))
O tempora...

duminică, 10 iunie 2012

colectia LA MARE - dimineata, pe plaja (vindut)

Bratara cu margelute rosii, oranj si sidefate si cercei asortati, din scoici si margelute, cu charm-uri stele de mare. unicat 10+7, 15 lei setul.

colectia LA MARE - soare si apa - vindut


Doua bratari pe memory wire, cu margelute de la foarte mici la 4 mm si chipsuri. Una duce cu gindul la marea inspumata, cealalta la un rasarit de soare, cum am vazut citeva, la Costinesti, cu epava pe fundal, imagini de vis, amintiri ale vremurilor cind faleza nu era napadita de vile si natura era la ea acasa. 10 lei/buc.