miercuri, 13 iunie 2012

reclama, pe bune!

Tinara mea prietena Iulia, si colega de diverse hobby-uri, s-a apucat de sapunuri home made. Sau home handmade :) Am primit cadou 3, unul il folosesc si-mi place, e parfumat discret, dar simt si mirosul specific al sapunului de casa, ceea ce ma incinta si-mi rascoleste amintirile din copilarie. Al 2-lea sta pe pervazul geamului de la baie, sa se mai usuce, asa sint indicatiile. Al 3-lea, e o bombita de baie, inca n-am apucat sa fac baie :))), fac dus si folosesc sapunul nr.1, e mai rapid si mai eficient pe caldurile astea.

Ce sa zic, chiar imi place treaba asta cu sapunurile home made vs sapunuri din comert, pline de chimicale, parfumate cu substante care fac alergii uneori. Eu aveam o problema cu Rexona, imi ieseau bubite cind il foloseam. Acum m-am intors la sapunurile romanesti si, mai recent, cum am declarat deja in alta parte, sint fan al celor cit mai naturale.

2 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru prezentare si ma bucur ca-ti plac sapunurile, sa le folosesti cu placere. Cu permisiunea ta, o sa mai testez si altele pe tine :p. A, si apropo de rexona, deja am in plan un deo-stick "au naturel" ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, ce de politeturi :)
    da, multam fain, chiar imi plac si chiar le folosesc cu placere. ce mai aveam sta si se usuca.
    ok, sint cobaiul tau :)))

    RăspundețiȘtergere