sâmbătă, 8 decembrie 2012

evadare din tematica de sezon

Mi-am permis un respiro, adica am facut ceva nu neaparat strict legat de sarbatorile de iarna. Asta nu inseamna ca obiectelele cu pricina, pe care le vedeti, nu pot fi date cadou, altora sau noua insine. Avem, asadar, o casetuta cu motive populare, o incadram la etno, da? O ador! De altfel, de multa vreme vreau sa fac mai multe obiecte cu trimitere la motivele populare romanesti. Cine stie, poate 2013 o sa fie anul in care sa-mi realizez macar o parte din proiecte.
Celelalte chestiute sint viitoare perechi de cercei. Toate lucrate pe lemn, in tehnica decoupaje si cu lacuri + patina de invechire.Cei mici sint unul pe fata si celalalt pe verso, se vede ca sint decupati dintr-o crenguta de ceva.

suport luminare


Suport din lemn pentru luminare pastila, sau cu diametrul respectiv, decorat cu trandafiri si cu antichizare..  Personal nu l-as folosi decit strict ca decor, pentru ca nu mi se pare sigur sa aprinzi o luminare care sta intr-un suport din lemn! Toata lumea zice, aaaaa, mie nu mi poate intimpla nimic dar, din experienta, stiu ca ti se intimpla exact ceea ce crezi ca n-o sa se intimple...Scuzati tentativa de filozofeala pe o tema data :)