marți, 12 februarie 2013

dihanii

Elmo cu dinti, melc, vierme, purcel, soricel, buhuhu si marul viermanos, fac parte din lotul de martisoare care va pleca undeva, mai departisor.

duminică, 10 februarie 2013

melcul indragostit

dupa indelungi framintari interioare si exterioare, nu ale mele, ci ale lutului polimeric numit fimo, am facut un melc, melc, codobelc )ce-o fi insemmnind, oare, sau e doar onomatopeic si pentru rima). mai am de lucru la cornite, le-am improvizat, ca n-am mai avut rabdare sa caut ceea ce se potriveste si am pe undeva...pe undeva...
e un obiect decorativ, un bibelou s-ar fi chemat pe vremuri, acum nu's cum ii zice, nu-mi mai bat capul si cu termeni adecvati, ca e deja seara si m-au epuizat framintarile suspomenite. aaa...cred ca ar putea fi magnet pentru frigider, chiar i-ar sta bine, uite ce idee minunata mi-a venit in capul pe care-l credeam gol (momentan).

se apropie

La cerere, am facut vreo 2 martisoare, am mai gasit si de anul trecut. Ocazie cu care am constatat ca fimo s-a cam uscat, dar i-am venit de hac cumva, ca mi-am luat masina de facut paste :) Am cumparat si solutie speciala pentru inmuiat, o astept pe saptamina viitoare. Asa-mi trebuie daca am fost lenesa si nu m-am pregatit din vreme pentru sezon!